Wat wij doen

Door het hele land ondernemen Ladies acties om geld in te zamelen voor onderzoek naar nieuwe innovatieve therapieën voor de behandeling van kinderen met een metabole ziekte.

De activiteiten van de Circles zijn het belangrijkst en we hopen daarom ook dat jullie activiteiten voor het landelijk doel willen organiseren. Jullie bijdrage maakt voor Metakids en daarmee voor alle kinderen met een metabole ziekte een groot verschil!

We delen al deze acties op onze Facebook groep “Ladies in actie voor Metakids”

Tikkie jij rent ‘m!

In de missie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe innovatieve behandelingen voor kinderen met een metabole ziekte is er een superleuke online actie waaraan jullie kunnen deelnemen.

Het zou geweldig zijn als alle Ladies zich inzetten om in actie te komen. Hoe meer hoe beter!

Ga naar www.tikkiejijrentm.nl en vul bij je naam ook je LC nummer in op je startbewijs. Zo kunnen we met alle Ladies geld ophalen voor ons doel Metakids.

Onze nieuwsbrieven

In februari mochten wij tijdens de VOL in Lexmond ons goede doel, Stichting Metakids, presenteren aan alle Ladies’ Circles van Nederland. Toen durfden we niet te dromen dat we ook daadwerkelijk gekozen zouden worden als landelijk doel.

Dat gebeurde tijdens de digitale ALV op 13 juni! Stichting Metakids volgt Stichting NF op en is de komende twee jaar het landelijke doel. Wat zijn we ongelofelijk blij en trots dat zovelen van jullie op ons gestemd hebben. Heel hartelijk dank voor alle stemmen!

Wij, LC18 Het Gooi en LC74 Soest gaan er de komende twee jaar alles aan doen om de opbrengst voor Stichting Metakids zo hoog mogelijk te maken. Maar samen kunnen we meer!! We hopen daarom op jullie steun. Ladies in actie voor Metakids is ons thema. Samen zetten we Stichting Metakids en metabole ziekten op de kaart.

Wij danken LC 67 De Markiezinnen en LC 27 De Kempen al voor de allereerste actie voor Metakids. Femke en Nikki, dank jullie wel voor dit geweldige initiatief!

Mocht je als LC plannen hebben voor het organiseren van acties, dan horen wij dat graag! Wij kunnen jullie helpen met promotiemateriaal en denken graag mee. Voor vragen kunnen jullie ons mailen nsr@ladiescircle.nl of ons bereiken via de Facebook groep Ladies in actie voor Metakids. Hierin lanceren we ook de actie Tikkie jij rent ‘m! Waarin wij als ladies met elkaar geld kunnen ophalen.

Met het geld kunnen we het veelbelovende onderzoek ‘Therapie Versneller’ steunen en er samen voor zorgen dat meer kinderen kans hebben op (over)leven.

Wij kijken uit naar de RBB’s in oktober en november en houden jullie graag via deze nieuwsbrief op de hoogte van onze activiteiten.

 

Samen maken we metabole ziekten behandelbaar!