Overslaan en naar de inhoud gaan

Make-A-Wish Nederland verkozen tot Nationaal Service Project Ladies' Circle Nederland

Op zaterdag 21 mei is in Diepenheim, de Stichting Make-A-Wish Nederland verkozen tot het nieuwe landelijke doel van Ladies' Circle Nederland. De Ladies' Circle is een internationaal georganiseerde serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar. Inmiddels telt deze organisatie al 73 afdelingen verspreid door heel Nederland.

De Stichting Make-A-Wish Nederland werd voorgedragen door Sascha Stolk van LC01 uit Epe. Make-A-Wish Nederland vervult de ALLERLIEFSTE wens van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de KRACHT om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Vanaf nu zullen de Ladies Sascha, Kirsten en Justine zich inzetten voor het nieuwe goede doel Stichting Make-A-Wish Nederland. Zij vormen samen met regio coördinatoren, Hantzen de Nationale Service Raad 2016-2018. De NSR en Ladies' Circles in heel Nederland hebben vele acties in petto.

Met maar 1 doel voor ogen; een grote opbrengst om heel veel wensen te kunnen vervullen.

Wilt u de acties van de Ladies in het land volgen? Ga dan naar de facebook https://www.facebook.com/Ladies-for-Make-A-Wish-587229744784266/?fref=ts en de website van Ladies' Circle Nederland.