Overslaan en naar de inhoud gaan

HULP Gevraagd...

23/01/2017

Publiekstrekkers en gadgets voor de loterij gezocht!

Wij zullen ons eerst even voorstellen: wij zijn Ladies for Make a Wish!
Ladies' circle Nederland heeft twee jaar lang Make a Wish Nederland als nationale goede doel. In dat kader zullen wij als "Ladies for Make a Wish" een stand vertegenwoordigen op de Huishoudbeurs 2017. Make a Wish is ook verkozen als hét goede doel van de HHB, dus wij worden met een mooie stand gefaciliteerd. Op deze beurs zullen we van zaterdag 18-2 toten met donderdag 23-2 allerlei gadgets verkopen met een mooie marge voor Make a Wish. Make a Wish zal negen dagen lang dagelijks vertegenwoordig worden door vrijwilligers om extra uitleg te geven over wat zij precies doen (het vervullen van de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte).

We willen naast de verkoop van diverse gadgets ook dagelijks een loterij organiseren, en zijn nog op zoek naar mooie prijzen om te vergeven. Liefst in zes-tallen, zodat we elke dag een prijs kunnen verloten. Daarnaast zoeken we per dag nog een publiekstrekker, iemand die een paar uur op de beurs komt staan en extra bezoekers naar de stand kan ‘lokken’.

De beurs heeft natuurlijk een enorm hoog bezoekersaantal, er is een enorme exposure mogelijk, er mogen uiteraard flyers uitgedeeld worden! Is dit voor jullie interessant? We horen heel graag van jullie