Overslaan en naar de inhoud gaan

Gadgets

Met trots presenteren wij onze gadgets!

Wij beschikken over prachtige A5 notitieboekjes en een heel stijlvol etui/make-up tasje in de kleuren van Stichting NF voor een bedrag van € 14,95. Deze producten zijn van het merk Designed for Living, oa te koop bij de Bijenkorf. Designed for Living staat voor kwaliteit en originaliteit. De ontwerpster van de etui en notitieboekjes, Jantien, heeft zelf een dochtertje met NF. Zij schenkt 100% van de verkoopopbrengst aan NF. Je kan de boekjes en etui tijdens de RBB's bij ons kopen of door per email (www.ladiesvoornf@gmail.com) een bestelling plaatsen van minimaal 6 stuks.

Daarnaast verkopen we moeder/dochter, moeder/zoon, vriendinnen armbandjes van Label 071. Een mooi en persoonlijk cadeau! De armbandjes zijn van leer en kunnen naar eigen smaak worden samengesteld met zilverkleurige initialen. De armbandjes kunnen online besteld worden via www.label071.nl. Per verkochte armband gaat er 7,50 naar NF.

Verder zijn er zilverkleurige sleutelhangers van een bokshandschoentje te koop, voorzien van een bedeltje met de tekst 'never give up'. De sleutelhangers zijn verkrijgbaar voor 1 euro per stuk. Dit is de kostprijs. Jullie kunnen deze doorverkopen voor een hogere prijs en de opbrengst beschikbaar stellen voor NF.

Tot slot een collectors item voor de Ladies zelf : Let's beat NF speldjes! Ze zijn bij ons verkrijgbaar voor 5 euro per stuk. Tip: koop een paar extra om in te ruilen bij de AGM in 2019!